Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Filmajánló: Az oroszlánkirály 2019

 Filmajánló: Az oroszlánkirály 2019

Az oroszlánykirály

 Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan lelt barát segítségével kell majd eligazodnia a felnőtté válás útján, s végül visszafoglalnia, ami törvényesen megilleti.

Az úttörő filmkészítési technológiát alkalmazó AZ OROSZLÁNKIRÁLY a hőn szeretett figurákat teljesen új módon vonultatja fel.

A mozik rendszeres vendégei lesznek az újra és újra mesélt történetek, visszatérő ismerős karakterek és már jól ismert világok. A remake hullámok közül is az egyik legsikeresebb a Disney stúdió saját animációs klasszikusait feldolgozó élőszereplős filmjei. Így idén az Aladdin feldolgozása után már másodjára ülhetünk be egy örök klasszikus modern technikával elkészített remake-jére, Az oroszlánkirályra. Az eredeti animációs film bemutatója után 25 évvel ismét átélhetjük Szimba kalandjait, énekelhetjük az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő dalokat és sírhatunk ismét Mufasa halálán. Mindezt „élőszereplős" változatban, modern CGI technikával megvalósítva.

Forrás: mafab.hu

A Ős meséje: A színlátás
Meg lehet- e állapítani, hogy valójában mennyi ide...

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. november 28. szombat

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.aranydio.com/