Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

2020 évi illusztrált naptárSzeretettel köszöntünk a Dió magazin honlapján, ahol minden nap kínálunk valami érdekességet számodra. Külön rovatainkban barangolhatsz a természet sokszínű világában, a történelem feltárt és feltáratlan rejtélyei között. A Morzsákban a nagyvilágból hozunk aktuális beszámolókat, érdekességeket, de éppen úgy olvashatsz itt jó tanácsokat gyermekneveléshez is. Lelki fejlődésedet, valamint pozitív gondolkodásodat azzal igyekszünk erősíteni, hogy mi nem tálalunk lélekromboló híreket. Egyedül a környezetvédelem az, ahol akarva akaratlanul is felbukkan egy- egy szomorú hangvételű hír, de ismernünk kell a következményeket, ahhoz, hogy még jobban óvjuk a világunkat. A mi békés kis diónk az élet szép és jó oldalát igyekszik bemutatni. A gyermekekről sem feledkezünk meg, az irodalmi részt elsősorban nekik szenteljük. Az élő gyermekirodalom jeles képviselőit tudhatjuk szerzőink között. Mesék, versikék színes palettája vár nálunk, olvasgass kedvedre! Csináld magad rovatunkban a gyerekek kreativitás fejlesztése a fő cél. Igyekszünk egyre több ötletet adni otthoni alkotások létrehozásához.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, szeretettel várunk állandó olvasótáborunkba, iratkozz fel és látogass el hozzánk minden nap! Így értesülhetsz a legfrissebb bejegyzéseinkről és napról- napra bővítheted az ismereteidet. Szeretettel várunk!  

Amennyiben feliratkozol hozzánk, megajándékozunk egy 13 oldalas digitális falinaptárral, amit otthon ki tudsz nyomtatni. Ennek az ára nyomtatva 2.500 Ft lenne. Ne hagyd ki, mert csak december 31-ig lesz elérhető!